Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Goldestate Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartament in ansamblu rezidential Emerald Gardens, Cluj
47000 €
Brand
Apartament
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Te invitam in EMERALD GARDENS, un loc in care am decis sa privim lucrurile altfel. Cladiri mici, cochete, inconjurate de mult spatiu verde …. Cata liniste …. Departe de zgomotul orasului, “Gradinile de Smarald” iti ofera relaxarea de care ai nevoie.

Si nu glumim cand spunem gradini. Ai 3.700 de metri patrati de spatiu verde gandit pentru tine, pentru confortul tau. Din cei 9.500 de metri patrati ai ansamblului, doar 28% au fost destinati constructiei propriu-zise.

Ai posibilitatea de a-ti alege un apartament in cele 11 cladiri ale noastre …. de fapt doar 10, la una am renuntat pentru amenajarea unui parc …. Si tot pentru confortul tau, am gandit fiecare cladire: parter, 2 etaje si mansarda, 19 apartamente si 2 scari de acces pentru mai multa intimitate, parcari subterane si supraterane, terase spatioase si spatii vitrate mari, prin care lumina patrunde nestingerit.

Cand pasiti in apartament totul e cald si primitor…. la propriu, deoarece sub fiecare pas pe care il faceti aveti incalzire in pardoseala, indiferent ca va aflati in hol, bucatarie, baie sau dormitor. E usor sa iti imaginezi unde se potriveste noua canapea sau sistemul home cinema. …..deja suna destul de promitator, nu?
Din Gura in Gura